2011 teryx only runs cold - Kawasaki Teryx Forums: Kawasaki UTV Teryx Forum
Kawasaki Teryx General Discussions General discussions pertaining to the Kawasaki Teryx.
Maintenance, cleaning, etc.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 12-14-2014, 12:25 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
2011 teryx only runs cold

Hey guys looking for a clue here. My 2011 teryx with 2600 miles only runs when cold after 15 minutes or so it starts to sputter then soon only has power enough to go 5 or 6 mph. Before that it starts acting up all seems good nice throttle response good power runs right up to 56 mph. If I shut it off and restart it helps but not for long. I have swapped the fuel pump and filter checked the p brake to be sure its not putting the rev limiter on, checked the muffler that its not clogged. The air filter is clean. I have also tried removing my msd box all to no result. Oh when its acting up the exhaust is hot like its very lean. Anyone seen a problem like this before?
347mustang is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 12-17-2014, 03:08 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Put new plugs in old ones are very black they have only been in the bike a month and 85 miles. No change still doing the same thing.
347mustang is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 12-18-2014, 09:03 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 9
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
I checked the ecm for codes none found, ohmed out the throttle position sensor and the iac selonoid, no problem found. Even when its running the worst its not turning on the FI indicator in the instrument cluster and logging no codes. The weird part is when its at its worst and barely running turning it off and restarting seems to reset something to where it runs ok but not for long.
347mustang is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Kawasaki Teryx Forums: Kawasaki UTV Teryx Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2011 Teryx grimrpr13 Member Introductions 2 02-03-2013 09:27 AM
Need help with cold starting problem with FI Teryx Rocky Kawasaki Teryx General Discussions 13 09-11-2012 09:23 PM
Teryx not starting in the cold? $kidoo Kawasaki Teryx General Discussions 39 01-16-2011 06:47 PM
2009 teryx will not idle when cold robowelder Kawasaki Teryx General Discussions 10 09-11-2010 09:34 PM
Teryx Runs Hot enduro Kawasaki Teryx General Discussions 5 09-19-2008 05:23 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68